Eethuis Touché

Cotlandenpad 9 km

Wandelen over landgoederen, boerenerven, zuwes en lanen.

Ontdek het mooie buitengebied van Amerongen en Leersum. Wandelen op de rand van het karakteristieke kampenlandschap en door het ontginningslandschap. Klompen aan, rugzak op en gaan!
 

Startpunt Leersum: Eethuis Touché, Rijksstraatweg 54, Leersum, 11.00 uur open, maandag gesloten, in de winter ook dinsdag gesloten.

 

Startpunt Amerongen: Groene Entree Amerongen.Rondwandeling: Het Cotlandenpad (9 km)

 

Markering: oranje markeringen in de vorm van een klomp. De route is in twee richtingen gemarkeerd, zodat u de route zowel links- als rechtsom kunt wandelen.

 

Kortere wandeling: het is mogelijk de route te verkorten.

 

Aansluiting Amerongse Bovenpolder wandeling: u kunt van 1 april t/m 1 oktober de route Amerongse Bovenpolder wandeling van Staatsbosbeheer volgen.

 

Bezienswaardigheden: de nummers op de plattegrond verwijzen naar de bezienswaardigheden langs de route.

 

 

Onverharde paden: de wandeling is niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen, vanwege de onverharde en smalle paden. In geval van regen wordt waterdicht schoeisel aanbevolen.

 

Honden verboden: het wandelpad loopt over particulier terrein waar vee loopt en wild beschutting vindt. Om de dieren niet te verstoren en om de verspreiding van dierziekten te voorkomen zijn honden verboden.

 

Brochure: de brochure is verkrijgbaar bij VVV Utrechtse Heuvelrug in Doorn en VVV Wijk bij Duurstede in Wijk bij Duurstede . Als de VVV-kantoren gesloten zijn, is de brochure ook verkrijgbaar bij Eethuis Touché (adres staat bij startpunt Leersum). Kijk hier voor een compleet overzicht van de verkooppunten.


 

Routekaart: U kunt de kaart hier bekijken en afdrukken.